Massages......

 

  •  Ontspanningsmassage;

 Een algehele of gedeeltelijke massage waarin je je totaal kunt ontspannen, het werkt stressverminderend, spieren ontspannend en de bloedsomloop word gestimuleerd. Afvalstoffen worden afgevoerd, voedingsstoffen en zuurstof bereiken de cellen in het lichaam beter. Balans tussen lichaam en geest.

 

  • Diepweefselmassage;

 Heb je pijn of drukplekken(knopen), dan kan ik je op die plaatselijke plekken masseren en de pijn en/of stijfheid helpen verlichten. Verschil met de ontspanningsmassage is dat de strijkingen en massagetechnieken intenser worden uitgevoerd.

 

  • Hand-voetreflexmassage;

 Door  zones in hand en/of voet te masseren helpt het spieren, bindweefsel en het lymfestelsel te ontspannen. Voor mensen,die geen lichaamsmassage kunnen ontvangen, bijvoorbeeld als men verbrand is door de zon. Maar het is een heerlijke massage voor mensen die gek zijn op voetmassage

 

  • Volledige gezichtsmassage;

 Uit je denken komen, maar ook om nek of hoofdpijn weg te masseren, totale ontspanning. Het kalmeert de zenuwen, verbetert de bloedsomloop en door deze massage voel je je weer verfrist.

 

  • Energie massage;

 Een algehele ontspannende lichaamsmassage waarbij ik door de meridianen te masseren de energie weer volledig door t lichaam laat stromen en de balans herstel.Blokkades worden weer in stroming gebracht, Negatieve energie en afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je je beter gaat voelen.

Vraag naar de mogelijkheden.

 

**  Workshop voor (echt)paren; 

Door middel van een gesprek, ademhalingsoefeningen en massage-oefeningen kan ik jullie helpen  een extra dementie aan je relatie te geven of weer nader tot elkaar te komen.

 

 

Wat doet massage;

Het geeft ontspanning, een beter functioneren, een beter humeur/vrolijker, geeft weer balans

Voor een massagebehandeling niet te veel eten,na de massage is het belangrijk een rustpunt te hebben en een glas water drinken 


  


 

Voor alle massage geldt, GEEN INTIEM

En de masseuse blijft gekleed.

 


Prijzen per 1 januari 2017


Ontspanningsmassage

€ 25,00

30 Minuten€ 35,00

45 Minuten

 

€ 45,00

60 Minuten

Volledige gezichtsmassage


€ 20,00

30 Minuten

Hand-voetreflexmassage

€ 20,00

30 Minuten

Energie massage


€ 85,00

45 Minuten


€ 95,00

60 Minuten€120,00

€150,00

90 Minuten

120 Minuten

Workshop voor (echt)paren€ 100,00

€ 135,0060 Minuten

90 Minuten


Combi  diepweefsel & ontspanningsmassage


€50,00


60 Minuten
    

 

Er is geen mogelijkheid tot pinnen

Wanneer je niet naar mijn salon kunt komen, kom ik naar jou. Ik vraag €0,20 per km.